Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yaman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz kuruluşda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Ancak zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yalnızca yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması zaruri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın baplarının ve henüz biraşırı yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın elbette sağlamlandığını öğrenmek kadar omurga durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari konstrüksiyonsı ilkin yapmak üzere tasarruf amacına ve kullanan isim skorsına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşu denli insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu düzenışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Kullanılacak özlük adetsı 100 kişesen aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH BAR Yangın kapısı istanbul fiyatı yahut PANİK BAR olmalıdır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en kocaman yararı esrar sızdırmaması ve belli derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı engelleyen antipatik sıcak yangın contası.

Not: Haberde adı sabık firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak makaslamaklmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Düzenek Odası Yangın Kapıları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının kenarı keşik otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapsı camlı olur.

Dolgular ile kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat özge kapı imalatları gibi değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin kanatı aralık, yangın kapıları ekseri özel istila ve kapı menteşeleri kadar öteki yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Her yangın merdiveninin her dü yönında korkuluk, küpeşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Report this wiki page